+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Oók uw partner voor Turkije

Oók uw partner voor Turkije

Oók uw partner voor Turkije

U kent ons voornamelijk van zee- en luchtvracht van en naar Azië. Maar ons pakket aan diensten en mogelijkheden is veel groter dan dat. Vandaag vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen voor uw transporten naar en uit Turkije. Waar begint u, wat zijn de mogelijkheden en wie regelt wat?

 

 

Waar begin ik?

Als verlader weet u dat iedere markt weer anders is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Turkije, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? U hoeft het niet alleen te doen. Bij goederentransport van en naar Turkije is het verstandig om een ervaren expediteur in te schakelen. Team Ritra helpt u daar uiteraard graag bij. De goede contacten met onze agenten in Izmir en Istanbul zijn hierbij van enorme waarde.

 

Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze door het volledig verzorgen van uw wegtransport, zee- of luchtvrachtzending. Moeten er handelingen verricht worden tijdens het importeren van producten uit Turkije? Zoals bijvoorbeeld het doen van een douaneaangifte bij uw importzending? Dan nemen wij ook dat graag voor onze rekening.

 

 

Modaliteiten en mogelijkheden

Met onze agentschappen werken we al lange tijd samen. De zee- en luchtvrachtzendingen uit Turkije gaan richting Nederland, maar ook naar andere bestemmingen zoals Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.

 

Daarnaast verzorgen we het wegvervoer van Istanbul naar Nederland met behulp van LTL (Less Than Truckload) en FTL (Full Truck Load). We zien onszelf als een belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders. Het feit dat ons agentschap daarnaast beschikt over een Nederlands aanspreekpunt is voor alle betrokken partijen een groot voordeel.

 

Dankzij onze warme relatie met de lokale agenten zijn we goed op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen dit land. Dat is zeer waardevol bij het maken van goede afspraken met uw Turkse leveranciers.

 

 

Ook hier een vast Ritra contactpersoon

Team Ritra biedt u uiteraard ook voor al uw Turkse zendingen één vast contactpersoon. Martin Stigter behandelt deze al jaren met veel plezier. Hij heeft door de jaren heen veel contacten gelegd. Hij kent de markt goed en werkt al lange tijd samen met ons vaste netwerk. Prettig voor Martin en wel zo fijn voor u.

 

Martin zorgt ervoor dat het complete transport van Turkije, naar elke door u gewenste eindbestemming, wordt verzorgd. Vanaf het eerste bestelmoment tot aan de uiteindelijke levering is hij betrokken. En ook na de aflevering kunt u gewoon bij hem terecht mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn.

 

 

Via TRACOS altijd alles live zichtbaar

Daarnaast profiteert u ook op dit gebied natuurlijk van onze digitale samenwerking met alle betrokken partijen. Ritra’s online platform TRACOS ontzorgt uw supply chain op het gebied van data-uitwisseling per EDI en online PO-management.

 

TRACOS zorgt ervoor dat u altijd en overal uw import, export of truckzending vanaf de laadplaats, tot aan de uiteindelijke aflevering op bestemming, kunt volgen. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent. Ook ziet u meteen hoeveel CO2-uitstoot uw zending veroorzaakt. Wel zo duurzaam.

 

Vorig jaar zijn onze Turkse agenten getraind om te werken in TRACOS. U leest er meer over in het reisverslag van Lindsey en Daisy, samen de stille kracht achter ‘Team TRACOS’.

 

 

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Martin deelt graag zijn ervaringen met u!

 

Wist u overigens al dat u ook zonder een EDI-verbinding gebruik kunt maken van TRACOS? In onze animatie van slechts anderhalve minuut leggen we het u allemaal uit. Heeft u nog geen TRACOS account? U vraagt het hier gemakkelijk aan.

 

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.