+31 (0)10 76 71 000

Ritra Cargo in de media

Versterk je positie als expediteur

In logistiek vakblad HUB, het ledenblad van TLN, is een artikel gepubliceerd over de huidige uitdagingen in de containermarkt. Ritra’s Ad Schoenmakers deelt hierin zijn visie over de positie van een expediteur anno 2022.

Bron: TLN (Transport en Logistiek Nederland), ledenblad HUB, ‘Opinie’ no. 4-2022

 

Lockdowns in China

Leeuwarder Courant, 04-2022

De vele lockdowns in China zorgen voor extra druk op de logistieke keten. Namens Fenex geeft collega Ad Schoenmakers aan wat de impact hiervan is op de huidige containermarkt. U leest de publicatie in de Leeuwarder Courant hier.

 

De week van de digitalisering

tln.nl, 04-2022

Voorafgaand aan “de week van de digitalisering” heeft Transport en Logistiek Nederland (TLN) gesproken met Ad Schoenmakers. Benieuwd naar Ad’s visie op het gebied van digitalisering? Lees dan hier het volledige artikel.

 

Data en persoonlijk komen bij ons samen

tln.nl, 12-2021

Hoe gaat Ritra Cargo om met de continu veranderende wereld rondom expeditie en supply chain? U leest het in het eindejaarsinterview dat onze collega Ad Schoenmakers had met Transport en Logistiek Nederland (TLN).

 

‘Blokkeerschip’ Suezkanaal arriveert in Rotterdam, met hulp van extra loods en sleepboot

ad.nl, 07-2021

Wat gaat er nu precies gebeuren met de containers aan boord van het blokkeerschip Ever Given? In het Algemeen Dagblad (AD) een verhelderend interview met Ad Schoenmakers.

 

Ritra Cargo Holland B.V. tekent ook de Best Effort verklaring Digitaal Vooraanmelden

ACN.nl, 06-2021

Ritra Cargo tekende op 15 juni 2021 de “Best Effort Verklaring” Digitaal Vooraanmelden en kreeg hiermee een eervolle vermelding op de website van de branchevereniging voor luchtvracht industrie, de ACN.

 

Bestaat de expediteur nog in 2030?

© Expediteur en Werk, 08-2019

Een interview met Ad Schoenmakers over de invloed van digitalisering op het werk van expediteurs. Wat betekent dit voor de toekomst?

 

Simpel en uniform identiteit vaststellen

Logistiek.nl magazine, 12-2017

Een column van Osman Akdemir (Yellowstar Solutions). Ritra Cargo en Yellowstar zijn beiden als co-creatie partners betrokken bij iSHARE. Hij legt uit wat volgens hem dit sectorbrede initiatief uniek en succesvol maakt.

 

Ketenregie gaat over meer dan restanten vervoeren

© Transport en Logistiek Nederland, 12-2016

Een interview met vijf professionals over ketenregie. Ad Schoenmakers vertelt hoe Ritra Cargo hiermee omgaat. Lees hier het volledige artikel, dat in het vakblad Transport & Logistiek Nederland verscheen.

 

Supply Chain Management oplossing TCS krijgt vermelding op Oracle website

03-2016 – Softwaregigant Oracle heeft de innovatieve ICT-oplossingen van Ritra Cargo een eervolle vermelding gegeven op hun website. De quote komt vanuit Yellowstar Solutions, die al jaren onze partner is op het gebied van softwareontwikkeling.

 

Ritra Cargo wint Zilveren Schakel Portbase

03-2015 – De Port Community Awards worden om het jaar uitgereikt door Portbase. In 2015 werd Ritra Cargo als meest innovatieve speler in de Nederlandse haven benoemd. Hiermee wonnen wij de Zilveren Schakel. Lees het bericht hier.

 

Succesvolle pilot Ladinginformatie 2.0

© Transport en Logistiek Nederland, 2014

Ad Schoenmakers over de nieuwe tool van Portbase, Ladinginformatie 2.0. Deze webservice faciliteert informatieuitwisseling tussen ketenpartners. Dit vereenvoudigt het brengen en halen van containers in de haven van Rotterdam en Amsterdam. Download hier het artikel.

 

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.