+31 (0)10 76 71 000
Select language

Missie en visie

Wij vinden dat goederentransport meer is dan vervoer van A naar B. Voor u is dat het immers ook. Door continu te innoveren in al onze processen maken wij internationale goederenstromen efficiënt en inzichtelijk. Klanten en andere stakeholders in de keten zijn daarbij als onze partners een constante bron van inspiratie.

Klantbehoeften centraal stellen

Steeds meer logistieke processen worden geautomatiseerd. Voor standaard werkstromen is dit een geweldige ontwikkeling. Daarnaast blijft een grote verscheidenheid aan klantbehoeften bestaan. We luisteren goed naar klanten omdat we veel waarde hechten aan maatwerk. Wij voeren regelmatig unieke verzoeken uit voor onze klanten. Van het testen van videogames, tot het transport van catamarans en het op maat maken van een PO-management tool en speciale KPI’s. Voor een succesvol eindresultaat blijft persoonlijk contact en klantkennis essentieel. Daarom heeft iedere klant bij ons een vaste contactpersoon.

Slimme data-uitwisseling is onmisbaar

Technologie speelt een steeds grotere rol in de logistieke sector. Niet voor niets, want de juiste software zorgt voor efficiëntie en transparantie in de hele keten. Daarom investeren wij continu in het ontwikkelen en verbeteren van slimme ICT-oplossingen. Ons Traffic Control System (TRACOS) is hiervan een goed voorbeeld.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Betrokken bij ontwikkelingen in de logistiek

Wij participeren in toonaangevende platformen in de logistieke sector, waaronder Portbase en verschillende (douane) stuurgroepen van de FENEX. Hierdoor signaleren wij tijdig problemen, zijn wij altijd up-to-date en leveren wij een belangrijke bijdrage aan ontwikkelingen die voor u van belang zijn. Een mooi voorbeeld is het Port Community System van Portbase, dat als doel heeft om de Nederlandse havens de slimste van Europa te maken.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ritra Cargo vindt het belangrijk om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Hiervoor ondernemen wij verschillende initiatieven. Zo zijn wij op de werkvloer continu bezig met verduurzaming, waaronder:

  • Digitale dossiers en facturatie
  • Gebruik van duurzame materialen bij de verbouwing
  • De mogelijkheden voor duurzaam transport bij onze partners en toeleveranciers onder de aandacht brengen

Daarnaast steunen wij de Stichting Stofwisselkracht in de strijd tegen stofwisselingsziekten. Wij sponsoren de sportieve evenementen die zij organiseren. Daarnaast ondersteunt onze marketingafdeling Stichting Stofwisselkracht bij hun marketingactiviteiten.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.