+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Missie en Visie Ritra Cargo

Missie & Visie

Missie & visie

Bij Ritra Cargo vinden we dat goederentransport veel meer is dan vervoer van A naar B. Voor ons bent u een constante bron van inspiratie: iedere vracht heeft zijn eigen, unieke verhaal. Wij vinden dat transport efficiënt, eerlijk, duurzaam en inzichtelijk moet zijn. Daarnaast geloven wij al ruim 35 jaar in een persoonlijke benadering. Wederzijds vertrouwen is en blijft altijd de basis voor onze samenwerking.

Persoonlijk

Bij Ritra vinden we het belangrijk om goed naar u en elkaar te luisteren. Zaken doe je met bedrijven, maar vooral met mensen. Wij hechten waarde aan maatwerk en voeren regelmatig unieke verzoeken uit. Voor een succesvol eindresultaat blijft persoonlijk contact en klantkennis essentieel. Daarom heeft iedere klant bij ons één vast contactpersoon. Ons team bestaat uit veertig loyale medewerkers waarvan een groot deel al flink wat dienstjaren op hun naam hebben staan.

Maatwerk is standaard

Door een grote hoeveelheid kennis, expertise, ervaring en commitment onderscheidt Ritra Cargo zich van anderen. We werken middels een raamwerk. Vergelijkbaar met een menukaart. Iedere klant begint met een voorgerecht en eindigt met een dessert van de kaart. Maar wat er tussendoor gegeten wordt, bepaalt u. Want naast onze uitgebreide ‘meer-dan-standaard-service’ gaat Ritra Cargo uit van úw wensen. We zoeken daarnaast graag met u mee naar verbeteringen die u kunt toepassen in uw logistieke keten.

Digitaal

Technologie en digitalisering spelen ook in de logistieke sector een steeds grotere rol. Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent én blijft van alle mogelijkheden met betrekking tot digitalisering. Onze slimme, veelzijdige en zelf ontwikkelde ICT-oplossing TRACOS ontwikkelen wij voortdurend door, waardoor wij én u altijd up-to-date zijn. En niet alleen u en wij, maar ook onze agenten en uw leveranciers kunnen worden aangesloten op deze software. Zo zorgen we tevens voor transparantie in uw gehele logistieke keten.

Betrouwbaar en betrokken

Met ons grote en betrouwbare netwerk van lokale agenten in iedere Aziatische havenstad, vervoert Ritra uw vracht in meer dan 42 landen wereldwijd. Wij participeren in toonaangevende platformen in de logistieke sector, waaronder Portbase en verschillende (douane) stuurgroepen van de FENEX. Daarnaast zijn wij al jarenlang AEO-gecertificeerd. Hierdoor signaleren we tijdig eventuele problemen, zijn we altijd up-to-date en leveren wij een belangrijke bijdrage aan ontwikkelingen die voor u van belang zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ritra Cargo vindt het belangrijk om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Hiervoor ondernemen wij verschillende initiatieven. Zo zijn wij continu bezig met verduurzaming, waaronder:

  • Digitale dossiers en facturatie
  • Gebruik van duurzame materialen voor geschenken en kantoorartikelen
  • Onze bedrijfsauto’s bestaan uitsluitend uit elektrische voertuigen
  • De mogelijkheden voor duurzaam transport bij onze partners en toeleveranciers onder de aandacht brengen
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.