+31 (0)10 76 71 000
Select language

Werkwijze

Bij Ritra Cargo staat de klant voorop. Onze werkwijze kenmerkt zich dan ook door korte lijnen, proactieve informatievoorziening en transparantie. Daarnaast geloven wij in de kracht van technologie, een prachtig middel om supply chain management te optimaliseren.

Alle expertise binnen 4 muren

Zoals u van een expediteur mag verwachten, biedt Ritra Cargo een compleet pakket aan diensten. Denk aan zeevracht, luchtvracht en douane declaraties. Maar ook voor value added services zoals Pick & Pack en Supply Chain Management oplossingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en probleemloos op de eindbestemming aankomen.

Bekijk hier onze services

 

Eén contactpersoon voor al uw zaken

Eén contactpersoon die uw LCL zendingen regelt, weer een ander die FCL verzorgt en nog een ander voor het wegtransport. Bij Ritra Cargo werken wij gelukkig niet zo. Bij ons heeft u één contactpersoon voor al uw zaken. Hij of zij is uw vaste aanspreekpunt en regelt alles voor u. Wel zo makkelijk! En is uw contactpersoon een keertje afwezig? Dan heeft u een vaste back-up.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Een PO management tool gebaseerd op uw KPI’s

Uw werkwijze aanpassen aan supply chain management software? Bij Ritra Cargo passen wij het gewoon aan op u. Onze in-house PO management tool, het Traffic Control System (TRACOS), maken wij graag op maat voor u. Op dit online communicatieplatform kunnen alle partijen realtime met elkaar communiceren. Bijvoorbeeld over de aan-boord-datum, aankomstdatum en afleverdatum. Transparanter en sneller kan niet.

Leer meer over ons Traffic Control System

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.