+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7

Werkwijze

Werkwijze

Bij Ritra Cargo staat de persoonlijke band met onze klanten voorop. Onze werkwijze kenmerkt zich dan ook door korte lijnen, proactieve informatievoorziening en transparantie. Daarnaast geloven wij in de kracht van technologie. Waarom maken we het u (en onszelf) niet gemakkelijker?

Alle expertise binnen 4 muren

Zoals u van een expediteur mag verwachten, biedt Ritra Cargo u een compleet pakket aan diensten. Denk aan zeevracht, luchtvracht en douane declaraties. Maar ook voor value added services zoals Pick & Pack en Supply Chain Management oplossingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel én probleemloos op de eindbestemming aankomen en uiteraard doen we dit zonder verrassingen achteraf.

 

Eén contactpersoon voor al uw zaken

Eén contactpersoon die uw LCL zendingen regelt, weer een ander die FCL verzorgt en nog iemand anders voor het wegtransport. Dat klinkt omslachtig. Bij Ritra Cargo heeft u één contactpersoon voor al uw zendingen. Hij of zij is uw vaste aanspreekpunt en regelt alles voor u. Wel zo makkelijk! En is uw contactpersoon een keertje afwezig? Dan heeft u een vaste back-up.

TRACOS

Wilt u meer inzicht en beheersbaarheid in uw transportketen? Ritra’s supply chain platform TRACOS is dé online tool die u realtime informatie geeft over uw zendingen. Geen containernummer bij de hand? Met TRACOS is dat geen probleem. U vindt snel alle informatie terug over o.a. de aan-boord-datum, aankomstdatum en afleverdatum. Transparant en snel. Wij werken met uw data en dat tot op PO-level niveau.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.