+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Wie zijn wij? Ritra Cargo

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

In 1988 is Ritra Cargo gestart als een Rotterdamse expediteur, met een specialisme op de Indonesische markt. Gaandeweg hebben we ons meer en meer ontwikkeld tot een allround Azië specialist en vandaag de dag zijn wij zelfs wereldwijd actief in meer dan 42 landen. Door de jaren heen hebben we globaal een sterk agentennetwerk opgebouwd met waardevolle connecties.

In de zomer van 2023 mocht Ritra Cargo haar 35-jarig bestaan vieren. Wat een fantastische mijlpaal! Uiteraard is dit door Team Ritra groots gevierd. Want na hard werken is een gezellig feestje op zijn tijd welverdiend.

Vestigingen Amsterdam & Rotterdam

Na de vestiging in de Rotterdamse Waalhaven is vrij snel daarna ook het tweede kantoor in Amsterdam, Oude Meer geopend. Dit Ritra team richt haar pijlen volledig op luchtvrachtexpeditie. Het prachtige, vrije uitzicht op de landingsbaan van Schiphol maakt dit tot een unieke plek. Ook hier zit al jarenlang een vast team van 6 medewerkers voor iedere specialistische vraag voor u klaar: geen verzoek is hen te gek.

 

 

Kantoor Amsterdam & team Schiphol januari 2023

Nu & straks

Inmiddels is team Ritra uitgegroeid tot een organisatie met 40 medewerkers. Niet te lang stil staan bij wat is geweest, maar vooral vooruitkijken is kenmerkend voor directeur/mede-eigenaar Martijn Berghout en zijn team. Want ongeduldig en vernieuwend als we zijn, volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet. Dat geldt overigens niet alleen voor bewegingen op de logistieke markt, maar ook op het gebied van ICT. We zijn er trots op om een vooruitstrevende expediteur te zijn. Misschien niet de grootste, wél de persoonlijkste.

 

Kantoor Rotterdam & team Rotterdam kerst 2023

 

Ook in het jubileumjaar 2023 hebben we niet zozeer teruggeblikt, maar keken we veel liever vooruit. Natuurlijk zijn we trots (want wat een mooi bedrijf en team hebben wij!), maar we hebben vooral heel veel zin om met u en elkaar de komende 35 jaar af te trappen! Waarin de échte Ritra-tradities zoals de kerstborrel, het jaarlijkse uitje, klantbezoekjes aan Futureland en fleurige lentebloeiers uiteraard niet zullen ontbreken.

 

 

Bent u benieuwd naar de gezichten achter team Ritra? Kijk dan eens op onze teampagina!

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.