+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Project Versailles

Project Versailles

Veulen Versailles

Uiteindelijk moet er geld in het laatje komen, zo simpel is het. Zonder business geen Ritra, zonder Ritra geen team. Maar dat we graag meer doen dan transporten van A naar B (of Z) brengen, daar maken we geen geheim van. Het verschil zit vooral in hóé we het doen. Een goede service verlenen? Uiteraard. Extra uitleg geven? Tuurlijk. Maar nog veel liever doen we daar een schepje bovenop. Ritra’s John, al jaren een vast gezicht op kantoor Schiphol, vertelt over een uniek project, wat ook nét een stapje verder ging.

 

 

Collega John in vogelvlucht

Al ruim 18 jaar is hij in dienst, collega John Bouwmeester. John is sinds 2005 een vast gezicht op Ritra Schiphol. Deze sportieve, trotse vader van een volwassen zoon staat bekend als een betrokken medewerker met een flink netwerk. Hij is dan ook niet voor niets onze collega die onder andere de contacten met de brancheorganisatie voor luchtvaart, ACN, onderhoudt.

 

John is daarnaast een groot voorstander van verbetering en digitalisering. Samen met ICT-specialist Theo heeft hij in het afgelopen jaar diverse processen onder de loep genomen met als doel deze (verder) te digitaliseren. Zijn kennis en specialisme draagt hij graag over aan de jongere garde. Hij heeft dan ook al menig stagiair onder zijn hoede gehad. Waar John met name voldoening uithaalt zijn de wat ‘lastigere’ projecten en intensieve begeleiding daarvan. Samen met de klant kijkt hij graag nét even verder voor het allerbeste resultaat.

 

 

Slechts één belletje

Het was een dag als alle anderen. Er komt een telefoontje (of een mailtje) binnen op het centrale nummer. Na een kort gesprek wordt deze persoon doorverbonden naar de medewerker die de juiste expertise op zak heeft om de klus te klaren. En zo zorgt slechts één telefoontje van kantoor Rotterdam naar kantoor Schiphol ervoor dat je ineens een ontzettend leuk project op je bureau hebt liggen. En niet bepaald een standaardklus…

 

John vertelt:

“Eind Juli werden wij via kantoor Rotterdam benaderd om een offerte te maken voor luchtvracht van een bronzen beeld naar Brazilië.

 Firma Brigitte Boss Sculptures in Ermelo had in opdracht een bronzen beeld gemaakt van een veulen, genaamd Versailles.

 Hij moest apart schuin in een kist worden verpakt om in het vliegtuig te passen. We hebben nog extra “fragile” tape aangebracht.

 Na vele aanpassingen in de documentatie, werd er groen licht gegeven door de lokale inklaringsagent in Brazilië. Dus alle gezamenlijke inspanningen en tijd werden beloond.

 Via Madrid vloog hij netjes door naar Rio De Janeiro waar de eigenaar hem kon tentoonstellen.”

 

 

Eind goed, al goed

Dit is een foto van het bronzen veulen Versailles, aangekomen en geplaatst in Brazilië:

 

 

De mooie feedback en prachtige taart die we achteraf van de klant kregen maakt ons erg trots. Brigitte & Arnoudt:

Het was voor ons de eerste keer om met jullie te werken. De ontvangers waren erg blij met jullie geduld en extra inspanningen met de documenten!

 

Met ‘tevreden’ is uiteraard niets mis. Maar nog veel liever horen wij dat onze klanten ‘blij’ zijn. Wordt u ook liever blij dan tevreden van uw luchtvrachtexpediteur? Neem dan eens contact op met ons team op Schiphol. Rob, John, Jordi, Mike, Jessey en Karina helpen u graag verder!

 

Benieuwd geworden naar het werk van kunstenares Brigitte Boss? Op haar website vindt u nog veel meer prachtige werken van haar hand.

 

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.