+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Release notes ICT oplossingen Ritra Cargo

Nieuwe functie: On Board Confirmed Y/N

Nieuwe functie: On Board Confirmed Y/N

Door middel van de status ‘OnBoard’ kunt u in het Traffic Control System (TCS) zien welke orders aan boord van het schip zijn. In TCS verandert de status van ‘InProgress’ naar ‘OnBoard’ als:

 

  • Er een HBL is geüpload, of
  • De boeking door Ritra’s Operations team is geverifieerd

 

Op het moment dat deze statusverandering plaatsvindt, ontvangt u van ons de gebruikelijke Pre Arrival mail. Hierin staat welke orders zijn bevestigd aan boord van het schip. De orders die nog niet zijn geladen staan niet in dit overzicht.

 

Confirmed Yes No TCS Ritra Cargo

Confirmed Y/N in TCS

Dit belangrijke onderscheid tussen orders die wel of niet aan boord zijn geladen is nu te vinden in TCS. Bij ‘Total Overview’ is de status ‘OnBoard’ aangevuld met de waardes ‘Confirmed Y/N’. Zo weet u precies welke orders wel (Y) of niet (N) aan boord zijn. Bovendien is het blokje bij de waarde ‘No’ roodgekleurd, zodat direct te zien is wat aandacht nodig heeft. Zo zorgt de nieuwe functionaliteit ‘Confirmed Y/N’ voor een duidelijk inzicht in de status van orders.

 

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan een push e-mailnotificatie. Deze stuurt u automatisch een e-mail wanneer de status ‘OnBoard No’ nietveranderd naar ‘OnBoard Yes’ als overige orders welwijzigen. Zo blijft u real-time op de hoogte en stuurt u aan op uw afwijkingen (management by exceptions).

 

De kolom ‘Y/N’ kunt u desgewenst zelf toevoegen aan uw ‘Total Overview’ layout. Dit is een kleine aanpassing, welke staat omschreven in deze handleiding.

 

 

 

Other release notes
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.