+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Release notes ICT oplossingen Ritra Cargo

Preview: Traffic Control System (TCS) 2.0

Preview: Traffic Control System (TCS) 2.0

Met de implementatie van Oracle APEX 5.1 werd TCS in 2018 van een belangrijke upgrade voorzien. Hiermee kunnen we in een hoger tempo een grotere variëteit aan functionaliteiten ontwikkelen. Ook in 2019 staan er een aantal ingrijpende veranderingen op het programma om TCS verder te verbeteren. Hierbij zullen vooral de visuele notificaties over zowel de voortgang als status van orders veel aandacht krijgen.

 

Door middel van gebruikersonderzoek en samen met experts zullen de functionaliteiten en lay-out van TCS worden verbeterd. Hierbij zal u als onderdeel van de TCS-gemeenschap centraal staan. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan User Experience (UX) en visualisatie. Hieronder kunt u een sneak preview van de nieuwe TCS 2.0 lay-out zien. Houd in gedachten dat het in ontwikkeling is en dat het uiteindelijke resultaat er mogelijk anders zal uitzien.

Preview Traffic Control System 2.0

Preview Traffic Control System 2.0

 

TCS is een kleine gemeenschap van professionals met één doel: blije gebruikers. Ongeacht wat uw gebruikersrol is, als u nu al suggesties met betrekking tot TCS 2.0 heeft dan horen we graag van u!

 

Other release notes
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.