+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Ritra Cargo bouwt aan sterke relaties met agenten

Ritra Cargo bouwt aan sterke relaties met agenten

Het contact tussen klant, expediteur en agent vindt steeds meer online plaats. In veel opzichten is dat handig, maar face-to-face contact zal hierbij altijd een belangrijke aanvulling vormen. Persoonlijk contact verbetert namelijk altijd de samenwerking. Daarom bezocht onze collega Albert afgelopen mei een aantal nieuwe en bekende partners in Dhaka (Bangladesh) en Shanghai (China).

 

PO-management tool neemt communicatie rondom verschepingen over

Het bezoek aan Dhaka stond allereerst in het teken van naderkennismaken. Albert ging daar samen met een nieuwe klant naartoe om één van zijn agenten te ontmoeten. Deze klant werkt al lange tijd samen met deze vertrouwde agent in Dhaka. Natuurlijk wilde Albert hem ook graag persoonlijk ontmoeten.

Naast kennismaken, was er nog een ander belangrijk doel. Zo werd er een volledig nieuwe werkwijze geïntroduceerd. Correspondentie over zendingen verliep voorheen via e-mail en telefoon. Dit wordt nu grotendeels overgenomen door een PO-management tool, het Traffic Control Systeem (TCS). In dit systeem kunnen zowel de klant, wij als expediteur, als de lokale partner(s) communiceren over verschepingen. Van boekingsbevestiging, tot realtime tracking en bewijs van aflevering. Om vertrouwd te raken met deze nieuwe werkwijze, presenteerde Albert het systeem. Hierna volgde een korte training.

 

Al 20 jaar vertrouwen in Cargo Services Shanghai

Naast het bezoek aan de nieuwe partner in Dhaka, bezocht Albert ook een bekende partner in Shanghai. Cargo Services werkt al bijna 20 jaar samen met Ritra Cargo. Albert nam samen met hen alle belangrijke ontwikkelingen door. Daar hoorde ook een demonstratie van het vernieuwde TCS bij.

Tot slot werd er een bezoekje gebracht aan één van de loodsen om de indrukwekkende faciliteiten te bekijken. Voor diverse grote modemerken worden daar alle mogelijke value added services uitgevoerd. Van ompakken en labelen tot complete webshop inrichtingen en after sales.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen vanuit of naar deze landen?

Laat uw gegevens achter via het formulier hiernaast, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.