+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Ritra Cargo genomineerd voor de Port Community Award

Ritra Cargo genomineerd voor de Port Community Award

Genomineerd voor de Port Community Award 2015!!

Om het jaar worden innovatieve spelers in de internationale logistieke ketens van de Nederlandse havens genomineerd voor de zilveren schakel van de Port Community Award (PCA).  Deze prestigieuze prijs willen wij natuurlijk winnen en daar hebben wij uw hulp bij nodig!Wilt u ook dat wij winnen? Stem dan nu via deze link op Ritra Cargo.

Maar wat is de Port Community Award?

De Port Community Award (PCA) is een tweejaarlijkse prijsuitreiking georganiseerd door Portbase. Portbase is de neutrale en betrouwbare spin in het web voor alle logistieke informatie via de Nederlandse havens.

Op 26 maart 2015 wordt in vier categorieën een Zilveren Schakel uitgereikt en één Gouden Schakel. Bedrijven uit heel Europa dingen mee naar de prijzen, dit jaar zijn er naast negen Nederlandse bedrijven ook twee Duitse en één Belgisch bedrijf genomineerd. Ritra Cargo is genomineerd in de Categorie expediteurs / exporteurs / importeurs.

 

En wat betekent dit voor u?

Uw goederenstroom is bij ons in goede handen. We beheersen de bijhorende data-uitwisseling  op geautomatiseerde wijze tot in de puntjes en op elk niveau. We zijn hierdoor altijd up-to-date in onze informatie overdracht naar onze opdrachtgevers en leveranciers.

Alvast hartelijk bedankt voor uw stem!Ritra Cargo Holland BV

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.