+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Ritra Cargo voetbalt voor Metakids

Ritra Cargo voetbalt voor Metakids

33 graden op de thermometer en zo’n 100 fanatieke voetballers met aanhang. Dat was de setting van het Metakids mini bedrijventoernooi. Dit jaarlijkse evenement voor het goede doel werd afgelopen zaterdag voor de 10e keer voor Metakids georganiseerd. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar stofwisselingsziekten. Ook dit jaar voetbalde Ritra Cargo weer gezellig mee.

Team Ritra Cargo

Het voetbaltoernooi werd georganiseerd op het terrein van VV Alblasserdam. In totaal deden 16 teams mee. Team Ritra Cargo met 9 man sterk, had zelfs een aantal zeer jonge spelers. Er deden namelijk niet alleen medewerkers mee, maar ook een aantal familieleden van collega’s. De jongste speler in ons team, en tevens van het hele toernooi, was slechts 9 jaar oud.

Ritra Cargo voetbalt voor Metakids - teamfoto

V.l.n.r.: Andreas, Luciano, Alex, Nicky, Wilfred, Delano, Ronald, Romeo en Martijn

De wedstrijdjes werden gespeeld op halve velden, 5 tegen 5. Met 4 reserves konden onze spelers dus gelukkig regelmatig wisselen voor een drinkpauze! De supporters die waren langsgekomen om team Ritra Cargo aan te moedigen, kregen de taak om alle spelers te voorzien van voldoende water.

Na het voetballen was het tijd voor eten. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue op het terrein van VV Alblasserdam.

 

Meer dan één winnaar

Aan het eind van de dag werd de balans opgemaakt. Team Ritra Cargo won evenveel wedstrijden als dat zij verloren. Een prima resultaat van ons sterrenteam.

Maar uiteindelijk draaide de dag natuurlijk vooral om het goede doel. De echte winnaar van het toernooi was dan ook Metakids. Alle teams bij elkaar hebben €10.000 gedoneerd voor onderzoek naar stofwisselingsziekten.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.