+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Ritra Cargo voetbalt voor Stofwisselkracht

Ritra Cargo voetbalt voor Stofwisselkracht

Expediteur Ritra Cargo voetbalt voor Stofwisselkracht

Op het zonovergoten veld van VV Alblasserdam verzamelden zich zaterdag 1 juni 10 sportieve bedrijfsteams om te voetballen voor het goede doel. Ook Team Ritra Cargo deed mee. Het minibedrijventoernooi werd dit keer georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting Stofwisselkracht. Een korte sfeerimpressie van deze geslaagde dag.

 

Sterrenteam Ritra Cargo

10 spelers en een flink aantal supporters meldden zich zaterdag om 13.00 uur bij VV Alblasserdam. Ook al stond er bijna 30 graden op de thermometer, het enthousiasme was er niet minder om. Team Ritra Cargo ging ervoor! Naast collega’s, speelden er ook veel kinderen en partners van medewerkers mee in het Ritra Cargo sterrenteam.

 

Verspreid over de middag werden er 4 wedstrijden gespeeld tegen verschillende tegenstanders. Dit gebeurde op halve veldjes, 5 tegen 5. Dat betekende veel wisselen zodat iedereen genoeg speeltijd kreeg. Daarnaast was dit vanwege de warmte ook wel fijn. De eerste prijs hebben we uiteindelijk niet kunnen winnen, maar een gezellige middag was het zeker.

Ritra Cargo voetbalt voor Stofwisselkracht

V.l.n.r. Johan, Andreas, Quido, Nicky, Wilfred, Ronald, Jordi, Martijn, Randy en Alex

€10.000 voor Stofwisselkracht

Na het voetballen konden alle teams aanschuiven voor een gezellige barbecue. Daar werd ook bekendgemaakt welk bedrag er was opgehaald voor Stichting Stofwisselkracht. Alle deelnemende bedrijven en sponsoren hadden gezamenlijk voor €10.000 aan sponsorgelden gezorgd! Een fantastisch bedrag, dat volledig zal worden besteed aan onderzoek naar stofwisselingsziekten.

 

Over stichting Stofwisselkracht

Per jaar krijgen zo’n 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan 50% van deze kinderen overlijdt voor hun 18e verjaardag. Ook op volwassen leeftijd kan een stofwisselingsziekte zich nog plotseling openbaren.

 

Stofwisselkracht werft op een sportieve, sociale en creatieve manieren fondsen voor onderzoek naar stofwisselingsziekten. Stofwisselkracht doet dit transparant.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.