+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Ritra’s Supply Chain Platform in een nieuw jasje

Ritra’s Supply Chain Platform in een nieuw jasje

“Voor gebruikers en door gebruikers”, op deze manier geven wij sturing aan de ontwikkeling van ons Traffic Control System (TCS). Hierdoor is in de loop der jaren een groot aantal functionaliteiten ontstaan, wat de gebruiksvriendelijkheid helaas niet altijd ten goede komt. Hoog tijd voor een grondige evaluatie dus. Samen met TCS-gebruikers en experts is de “look en feel” van TCS compleet herzien. Op 10 oktober vieren we de go-live. Welke veranderingen kunt u verwachten?

 

“TCS” wordt “TRACOS”

Naast de gebruiksvriendelijkheid van het supply chain platform, was de afkorting “TCS” ook toe aan een upgrade. Daarom heet Traffic Control System vanaf 10 oktober 2019 niet langer meer “TCS”, maar “TRACOS”. De betekenis van de naam blijft onveranderd: Traffic Control System.

 

Wat verandert er vanaf 10 oktober?

Op donderdag 10 oktober gaat Ritra Cargo’s nieuwe supply chain platform live. Klanten, agenten, leveranciers en transporteurs loggen vanaf dat moment in de nieuwe omgeving in.

 

Alhoewel alles nog precies zo zal werken zoals u gewend bent, ziet TRACOS er wel compleet anders uit. Dankzij de nieuwe “look en feel” is straks in één oogopslag duidelijk welke acties er moeten worden ondernomen en wat de urgentie hierbij is. Daarnaast hebben een aantal functionaliteiten een andere (meer logische) naam gekregen.

 

Rondom de livegang van TRACOS ontvangen gebruikers een gedetailleerde handleiding. Hierin wordt de werkwijze in de nieuwe omgeving stap-voor-stap toegelicht.

TRACOS Supply Chain Platform Ritra Cargo

Nieuwe dashboard TRACOS – klik om te vergroten (opent in nieuw scherm)

 

Nieuwe functionaliteiten

In de aankomende maanden zullen ook een aantal nieuwe functionaliteiten aan TRACOS worden toegevoegd. Denk onder andere aan:

  • De keuze tussen verschillende afvaarten op basis van transittijd en kosten
  • Verbeterde groupage functie
  • Inzicht in kosten

 

Goed om te weten, is dat het in TRACOS ook mogelijk wordt om via de chatfunctie rechtstreeks contact te hebben met onze ICT-afdeling. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld een vraag heeft over een zending. Maar ook wanneer u een verzoek wilt doorgeven, want net zoals bij TCS blijft maatwerk op klantniveau uiteraard mogelijk.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe functionaliteiten van TRACOS? Schrijf u dan in voor onze TRACOS gebruikers nieuwsbrief.

 

Op de koffie

Op 10 oktober 2019 vindt ons grote go-live event plaats. Ritra collega’s gaan dan bij zoveel mogelijk TRACOS gebruikers op bezoek om het vernieuwde supply chain platform te demonstreren. Ook in de dagen na 10 oktober zullen er nog veel bezoeken plaatsvinden. Zo helpen we gebruikers aan een flitsende start.

 

Bent u ook benieuwd naar TRACOS? Wij komen het graag aan u demonstreren onder het genot van een kop koffie!

 

Vraag uw Ritra Cargo contactpersoon om de demonstratie of mail naar sales@ritra.nl.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.