+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7

ACS Cruise Services

ACS Cruise Services

Groeien, ondernemen, durven én doen. Het zijn vier kernwaardes die Ritra Cargo hoog in het vaandel heeft staan. In het voorjaar van 2023 zijn we gestart met dienstverlening en bevoorrading aan cruiseschepen. Sinds 1 december 2023 worden alle cruisewerkzaamheden vanuit de aparte bedrijfsvorm ACS Cruise Services B.V. verricht. ACS Cruise services is een gezamenlijke onderneming tussen Ritra Cargo en haar opdrachtgever en is tevens onderdeel van de overkoepelende organisatie Allport Cruise Services Limited.

ACS versus Ritra

Door dit samenwerkingsverband bieden wij u een totaalpakket op het gebied van de juiste contacten, specifieke kennis en dienstverlening. De beschikking over een groot, mondiaal netwerk zorgt hierbij voor een wereldwijde dekking. Uiteraard met dezelfde persoonlijke benadering, aandacht en transparantie zoals u van ons bent gewend.

Meer weten?

Aanvullende informatie over de organisatiestructuur en aangeboden diensten vindt u op deze website: https://www.allportcruiseservices.com/. Voor een persoonlijk antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met ons team.

Contact

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.