+31 (0)10 76 71 000
Select language

Container transport

Wereldwijd containervervoer door Ritra Cargo

Wilt u internationaal (grote) zendingen importeren of exporteren? Dan is container transport de beste optie. Hoe we dat gaan invullen hangt onder andere af van het soort product, de eindbestemming en uw budget. Bij Ritro Cargo is vrijwel alles mogelijk. Mede door ons wereldwijde netwerken van agenten, de beste transportroutes en slimme oplossingen op het gebied van supply chain management. Wij bieden u hulp en geven advies over de meest efficiënte oplossing. Zo betaalt u nooit te veel. Geef uw wensen aan ons door, dan regelen wij de rest.

 

Waarom container transport bij Ritra Cargo?

Als u zeker wilt zijn van snel en betrouwbaar containervervoer dan schakelt u Ritra Cargo in. Wij verzorgen al jaren container transport over de hele wereld. Een specialist mogen we onszelf dus wel noemen. Veel bedrijven hebben inmiddels gebruik gemaakt van onze kennis. In meer dan 42 landen werken we intensief samen met agentschappen. De combinatie van hun lokale kennis en professionele aanpak met onze expertise als container transport bedrijf maakt het verschil. Hierdoor komen uw goederen altijd zonder problemen aan op de eindbestemming. Dus waar wacht u nog op?

 

Luchtvracht en zeevracht containers

Container transport zetten we in voor luchtvracht en zeevracht. Dat vraagt om verschillende soorten containers en pallets. Bij Ritra Cargo bieden we luchtvracht containers en zeevracht containers aan voor zowel algemeen gebruik als voor specifieke zendingen. De containers maken het transport niet alleen veilig, ze beschermen ook de lading.

Iedere container heeft zijn eigen afmetingen en bijbehorende specificaties. Weet u niet welke u nodig heeft? Wij adviseren graag welke container het beste past bij uw zending.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Perfecte coördinatie van uw containervervoer

Naast de perfecte container voor uw transport krijgt u een vast contactpersoon aangewezen. Hij of zij is gedurende het hele logistieke proces uw aanspreekpunt en houdt u op de hoogte van de status van uw zending. Mocht er iets aan de hand zijn, dan hebben we dit al opgelost voordat u er erg in heeft. Wij schakelen snel zodat uw goederen volgens planning aankomen op de eindbestemming. Dat betekent dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij leiden het container transport in goede banen.

Complete oplossing

Container transport is voor ons geslaagd als we uw zending vlekkeloos van A naar B hebben gebracht. Daarom bieden wij een compleet servicepakket van transportdiensten aan die we afstemmen op de wensen en behoeften van uw bedrijf.

Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten value added services mogelijk. Denk aan Hanging Garments containers, sorteren en warehousing. Ook de complete douane afwikkeling regelen wij zonder gedoe, net als de fysieke distributie. Dit laatste doen wij zelfs tot op winkelniveau (fijnmazige distributie). Bovendien zijn er innovatieve ICT-oplossingen voor supply chain management. Met andere woorden: wij regelen alles voor u van deur tot deur.

Container transport kosten

Bij Ritra Cargo houden we niet van verrassingen achteraf. Daarom leggen we de container transport kosten vooraf vast in de offerte die u ontvangt. U profiteert altijd van scherpe transportprijzen. Of u nu kiest voor een enkele container, meerdere pallets of containers voor specifieke vracht. Vraag alvast een offerte aan om een beter beeld te krijgen van het totale kostenplaatje.

Meer weten over container transport bedrijf Ritra Cargo?

Wilt u meer weten over containervervoer bij Ritra Cargo? Onze experts zitten klaar om te helpen bij uw uitdagingen. Neem gerust contact met ons op. We vertellen u alles over de mogelijkheden en vervoeren uw zending vlekkeloos naar de eindbestemming. Het is ook mogelijk om direct een offerte te ontvangen. U zit dan nergens aan vast. Stuur een e-mail naar info@ritra.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel dan naar +31 10 767 1000.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.