+31 (0)10 76 71 000
Select language

Luchtvracht: import, export en cross trade door de lucht

Een snelle en efficiënte levering van uw goederen, dat is wat u voor ogen heeft. Ritra Cargo heeft een wereldwijd netwerk van lokale agenten. Dit maakt ons dé aangewezen logistieke partner voor uw luchtvracht transport. Wij fungeren als luchtvracht expediteur voor zowel import, export als cross trade. Hierbij krijgt u altijd een passend vluchtschema tegen scherpe luchtvracht tarieven. Wij bieden een unieke combinatie van persoonlijke service en op maat gemaakte ICT-oplossingen. Bij ons is uw goederentransport dan ook altijd in goede handen.

Luchtvracht expediteur

Wilt u wereldwijd goederen vervoeren? Een expediteur luchtvracht kan u dan veel werk uit handen nemen. Bij ons wordt het luchtvrachttransport van A tot Z geregeld door één en dezelfde contactpersoon. U hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten voor luchtvracht, want bij ons zijn de luchtvracht tarieven vooraf vastgelegd in de offerte die u ontvangt. Heeft u vragen over de douane afhandeling, bepaalde type (gevaarlijke) goederen, of het soort luchtvrachtcontainer voor uw luchtvracht transport? Wij helpen u graag.

Verder kunt u bij ons gebruik maken van een breed pakket aan diensten rondom luchtvrachttransport. Zo bieden wij verschillende soorten value added services, zoals Hanging Garments containers (ULD) en warehousing. Maar ook de complete douane afwikkeling regelen wij voor u, evenals de fysieke distributie. Dit laatste doen wij zelfs tot op winkelniveau (fijnmazige distributie). Tot slot bieden wij innovatieve ICT-oplossingen voor supply chain management.

Luchtvracht import

Als luchtvracht specialist weten wij precies wat u nodig heeft bij het importeren van goederen. Samen met ons betrouwbare netwerk van lokale agenten bieden wij u de beste service rondom uw goederentransport. U krijgt een vast contactpersoon, die u van begin tot eind begeleidt en op de hoogte houdt. U kunt de status van uw zending tevens online volgen via onze supply chain management oplossingen.

Uiteraard beschikken wij over een ruime keuze aan dagelijkse directe en indirecte (groupage) diensten. Besteedt u uw luchtvrachttransport uit aan ons, dan profiteert u altijd van scherpe luchtvracht tarieven. Bovendien weet u van tevoren precies welke kosten u voor luchtvracht transport kwijt zult zijn, want bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Tot slot verzorgen wij bij aankomst op Schiphol direct de complete douaneafwikkeling voor u. Als AEO-gecertificeerd expediteur kunt u rekenen op een snelle en correcte afhandeling. Vervolgens kan uw zending vanuit de luchthavenloods meteen op transport worden gezet. Wij leveren alle zendingen op de eerste werkdag na aankomst in de Benelux en Duitsland.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Luchtvracht export

Wilt u goederen exporteren via de lucht? Als luchtvracht expediteur hebben wij een ruim aanbod aan directe en indirecte (groupage) diensten. Zo vinden wij altijd een geschikte vlucht voor u, uiteraard tegen concurrerende luchtvracht tarieven. Daarnaast krijgt u bij ons standaard een vast contactpersoon toegewezen die het transport voor u regelt en u op de hoogte houdt van alle belangrijke ontwikkelingen. Ook de kosten voor luchtvracht transport worden door hem of haar overzichtelijk op een rij gezet. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Naast het organiseren van uw luchtvrachttransport, kunt u bij ons ook terecht voor allerlei diensten daaromheen. Denk aan het verzorgen van de juiste documentatie voor de douaneafhandeling, eventueel benodigde value added services en de fysieke distributie. Zo komt uw zending zorgeloos van A naar B.

Luchtvracht cross trade

Wilt u goederen direct van de producent naar uw eindontvanger verzenden, zonder tussenstop in Nederland? Maak dan gebruik van onze cross trade services. Samen met ons wereldwijde netwerk van betrouwbare partners regelen wij binnen de kortste keren uw transport. De luchtvracht prijzen per kilogram zijn altijd transparant. Hierbij zorgen wij er ook voor dat de Switch B/L wordt opgemaakt. Tot slot waarborgen wij uiteraard de neutraliteit van uw zending. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw goederen op correcte wijze worden afgeleverd op de eindbestemming.

Sea-air transport

Moeten uw goederen snel aankomen op de eindbestemming, maar heeft het niet de spoed die bij luchtvracht komt kijken? Dan kunt u uw goederen via sea-air transport verzenden. Uw zending gaat dan deels per zeevracht, en verder met luchtvracht. De kosten voor deze transportwijze liggen net zoals de transittijden, tussen deze twee modaliteiten in. Kortom, een mooie middenweg voor het transport van uw goederen.

Waarom luchtvracht specialist Ritra Cargo?

  • Persoonlijke dienstverlening. Altijd uw eigen vaste contactpersoon.
  • Groot en betrouwbaar netwerk. We werken al tientallen jaren samen met agenten in 42 landen wereldwijd.
  • Sterk ICT-gedreven. Ontvang altijd accurate informatie en status updates.
  • In-house douane declaranten (AEO-gecertificeerd). Zo verloopt inklaren een stuk sneller en nauwkeuriger.
  • Hoge expertise & IATA accredited agents.
  • Import en export op basis van back-to-back en consolidatie.
  • Gespecialiseerd in vervoer van gevaarlijke stoffen.

 

Wilt u meer informatie over onze logistieke dienstverlening en de bijbehorende luchtvracht prijzen? Of wilt u ons direct inschakelen voor uw luchtvracht import, export, cross trade of sea-air transport? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Dille & Kamilli expediteur Ritra Cargo
G-Star RAW expediteur Ritra Cargo
State of Football expediteur Ritra Cargo
Protest expediteur Ritra Cargo
Burkely expediteur Ritra Cargo
Holland House Fashion expediteur Ritra Cargo
Ter Stal expediteur Ritra Cargo
WF Light wereldwijd expediteur Ritra Cargo
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.