+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Natransport en Groupage

Natransport & Groupage

Natransport & Groupage

Regelt Ritra Cargo uw zee- of luchtvracht en moeten uw goederen nog vervoerd worden naar de eindbestemming? Dan kunnen we ook uw natransport over de weg, via binnenvaart of spoor verzorgen. Al jaren verzorgen wij transport over de hele wereld. Hierdoor weten wij precies welke route er bij u past. Heeft u meerdere LCL zendingen uit een laadhaven? Dan is het zonde om deze per zending te verschepen. Als u dit bij de boeking aangeeft gaan wij proberen dit te grouperen tot één partij. Door deze efficiënte oplossing betaalt u minder zeevracht- en afhandelingskosten.

Natransport

Bij ons is een transport pas geslaagd als we uw zending vlekkeloos van A naar B hebben gebracht. Zijn uw goederen via Ritra Cargo aangekomen in Rotterdam of op Schiphol en vrijgegeven door de douane? Wij zorgen ervoor dat het veilig aankomt op de eindbestemming. Wij schakelen snel met onze transport partners. Zo zorgen we ervoor dat uw goederen vlot en volgens planning aankomen op de eindbestemming. En omdat ook wij niet houden van verrassingen achteraf, leggen we de transportkosten samen vooraf vast.

Groupage

Bij groupage worden meerdere kleinere ladingen in een container geplaatst en zo als één grote lading verzonden. Samen met u vindt uw vaste contactpersoon via ons vaste, grote agentennetwerk een goed passende oplossing. U profiteert hierbij van een efficiënt, logistiek proces én een besparing van zeevracht- en afhandelingskosten. Dit maakt het u voor u eenvoudig én kostenefficiënt om ook uw kleine(re) zendingen door ons te laten vervoeren.

Totaalpakket

Voor een zo efficiënt mogelijk verloop van uw transport is het verstandig om alles door één partij te laten verzorgen. Via fysieke distributie verzorgen wij magazijnbeheer, voorraadbeheer en transport. Diensten die worden uitgevoerd, zijn onder andere crossdocking, controle en sorteren, palletiseren, opslag, distributie en value added services. Wij werken hiervoor samen met een aantal vaste, zeer betrouwbare partners. Deze worden geselecteerd op basis van flexibiliteit, kwaliteit en prijs.

Meer weten over groupage of natransport? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.