+31 (0)10 76 71 000
Select language

Supply Chain Management

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Supply Chain Platform: geen verspilling, focus op groei

Online communicatieplatform om Supply Chain cargo te beheersen

Wilt u meer inzicht in uw volledige supply chain? Ritra Cargo heeft een supply chain tool ontwikkeld waarmee u op orderniveau verschepingen kunt beheren. Ons Traffic Control System (TRACOS) is een online communicatieplatform waar diverse stakeholders in de supply chain mee kunnen werken. Expediteur, klant, fabrikant en agent kunnen realtime in de dezelfde werkomgeving werken. Met TRACOS van Ritra Cargo brengt u dus de volledige supply chain in kaart. Vanaf het moment dat de goederen de leverancier verlaten, totdat deze aankomen op de eindbestemming. Geen verspilling en focus op groei zijn hierbij de kernwoorden!

Supply Chain Platform Ritra Cargo: de belangrijkste functies

Het Supply Chain Platform van Ritra Cargo biedt gebruikers veel functionaliteit. Naast bewijzen van verzending en het uitdraaien van KPI rapportages, kunt u in realtime zendingen volgen en boekingen inzien. Ook geeft het TRACOS platform de mogelijkheid om orders en leveranciers te managen op het gebied van po-ontvangstbewijzen en acceptaties. Nieuwsgierig naar alle functies om uw supply chain cargo te beheren? Neem dan contact met ons op!

De voordelen van ons Supply Chain Platform

TRACOS vereenvoudigt uw dagelijkse supply chain cargo werkzaamheden door:
  • 80% minder e-mailverkeer: continu heen-en-weer e-mailen over zendingen is verleden tijd;
  • Overzichtelijk en up-to-date: in één overzicht en realtime uw zendingen van A tot Z volgen en beheren;
  • CO2-uitstoot per zending inzichtelijk;
  • Kant-en-klare rapportages gebaseerd op uw KPI’s;
  • Kosteloos op maat gemaakt: TRACOS is volledig in te richten naar uw behoeften.

Supply chain tool Ritra Cargo wereldwijd inzetbaar

Waar ter wereld u ook bent, de supply chain tool van Ritra Cargo is overal inzetbaar. Import, export of cross trade; iedere logistieke stroming die u wereldwijd heeft kan het platform voor u inzichtelijk maken. Het beheren van uw supply chain cargo was nog nooit zo gebruiksvriendelijk!

Eenvoudig data delen met alle partijen binnen de keten

TRACOS werkt optimaal als alle partijen in de keten, van leverancier tot klant, in staat zijn om data met elkaar te delen. Dit is natuurlijk alleen mogelijk met de juiste tools. Ritra Cargo heeft deze beschikbaar en deelt deze graag met haar partners. Van complexe API koppelingen tot simpele Excel bestanden. Zo kunnen wij iedere partij in staat stellen om data te delen via ons Supply Chain Platform.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Supply Chain Platform: constant in ontwikkeling

Ons Supply Chain Platform wordt in-house beheerd en continu doorontwikkeld. Hierbij spelen nieuwe technologieën en innovatie een centrale rol. Klanten, partners in de keten en medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste bron van inspiratie. TRACOS is een tool voor alle partijen die eenvoudiger, overzichtelijker en transparanter willen samenwerken. Ongeacht of er 100 of 5000 TEU per jaar verscheept wordt. Door koppelingen met andere ICT-oplossingen van Ritra Cargo kan er inzicht worden gegeven tot en met de laatste fase in de supply chain. Zo is bijvoorbeeld ook voorraadbeheer inzichtelijk via een koppeling met onze ICT-oplossing Warehouse Management Systeem (WMS). Alle loodsen waarmee wij samenwerken zijn hier reeds op aangesloten.

Data analyse: KPI dashboards

Met TRACOS kunt u orderdata omzetten in KPI’s en zo zien hoe uw leveranciers en vervoerders presteren. Denk hierbij aan doorlooptijden, kosten per order en bijvoorbeeld ETA versus ATA. Zo kunt u eenvoudig uw partners in de supply chain beoordelen en snel verbeterpunten ontdekken. De KPI’s zijn, afhankelijk van de beschikbare data, volledig naar uw wens in te richten. Uiteraard kan Ritra Cargo u helpen bij het inregelen van de KPI dashboards. Ook dat doen wij geheel gratis en altijd op maat.

Meer weten over ons Supply Chain Platform?

TRACOS is een slimme data-uitwisseling oplossing die werkt via EDI-verbindingen. Omdat wij dit online communicatieplatform in-house beheren, kunt u altijd direct bij ons terecht met vragen en verzoeken. Heeft u dus nog vragen over de werking van onze supply chain tool? Of wilt u graag gebruikmaken van het Ritra Cargo Supply Chain Platform? Stuur een e-mail naar info@ritra.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct contact?
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.