+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Tracos Ritra Cargo

ICT Oplossing TRACOS

ICT Oplossing TRACOS

Wilt u meer inzicht en beheersbaarheid in uw transportketen? Ritra’s supply chain platform TRACOS is dé online tool die u realtime informatie geeft over uw zendingen. Vanaf het moment dat de goederen de leverancier verlaten totdat ze aankomen op de eindbestemming. Iedere wereldwijde logistieke stroming (zee-, lucht- en wegvervoer) maakt ons platform inzichtelijk. En daarnaast wordt het kosteloos, volledig voor u op maat gemaakt.

Alles onder controle

Naast bewijzen van verzending, het managen van po-ontvangstbewijzen en het uitdraaien van KPI  rapportages kunt u via TRACOS altijd en overal zendingen volgen en aanpassingen inbrengen. Zo weet u op ieder moment van de dag waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u in één oogopslag zien hoeveel CO2-uitstoot uw zending veroorzaakt. Wel zo prettig voor wie, net als wij, graag duurzaam onderneemt. En, met de nieuwe CSRD-richtlijnen in het vooruitzicht, een handige tool voor het snel inzien van uw CO2-uitstoot.

Overal en altijd up-to-date

Waar ter wereld u ook bent, TRACOS is overal inzetbaar. De reis van uw zending wordt altijd overzichtelijk in kaart gebracht. Iedere stap kunt u zelf volgen en beheersen. Ligt uw zending nog op schema? U bekijkt eenvoudig en op ieder moment van de dag de verwachte aankomstdatum van uw zending. Omdat niet alleen u, maar ook uw leverancier, de agent uit het oorsprongsland én Ritra live in TRACOS werken is uw informatie altijd up-to-date! Dit maakt TRACOS dé tool voor organisaties die eenvoudiger en transparanter willen samenwerken.

Overzicht & Rapportage

Vanuit TRACOS kunt u zelf eenvoudig rapportages downloaden. U heeft daarmee altijd een performanceoverzicht bij de hand. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld gemakkelijk filteren op de prestaties van uw leverancier(s), maar ook op die van carriers. Tevens kunt u een rapport draaien over de lead time van een willekeurige zending of de kosten per order inzien. Wilt u snel weten wat de kosten bedroegen voor een desbetreffende zending? In Tracos vindt u ook heel eenvoudig uw tarieven terug!

De voordelen van TRACOS op een rijtje:

  • Altijd en overal overzichtelijke, up-to-date en realtime informatie;
  • Leveranciers, agenten, Ritra en ù werken live in TRACOS;
  • Gemakkelijk uploaden van PO’s en documentatie;
  • Interactieve transport planning;
  • Kant-en-klare rapportages gebaseerd op KPI’s;
  • Standaardinzicht in uw CO2-uitstoot per zending;
  • Actuele tarieven (zowel zeevracht als lokale kosten) zijn altijd terug te vinden;
  • 80% minder e-mailverkeer;
  • Kosteloos voor u op maat gemaakt.

Team TRACOS staat voor u klaar

Onze supply chain tool is in-house ontwikkeld en beheerd en wordt uiteraard continu doorontwikkeld. Er is in de afgelopen jaren al veel ontwikkeld, maar er staan ook nog diverse nieuwe functies op het wensenlijstje. Hierbij spelen nieuwe technologieën en innovatie beiden een centrale rol.

Wilt u meer weten over Ritra’s Supply Chain Platform TRACOS? Neem dan contact op met team TRACOS via tracos@ritra.nl of bel 010-7671000.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.