+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Warehousing en distributie Ritra Cargo

Warehousing & Distributie

Warehousing & Distributie

Goed geregelde warehousing, fysieke distributie en value added services vormen de basis van een vlekkeloos transport. Voor een efficiënt en duurzaam verloop van een uw transport is het verstandig om alles door één partij te laten verzorgen. Ritra Cargo maakt dit mogelijk. Samen met maar liefst 3 betrouwbare warehousing partners nemen wij u graag alle zorg uit handen.

Alles in huis

Om overzicht en inzicht in uw voorraadbeheer te bewaren kunnen wij alle zaken rondom uw transport regelen. Ritra regelt uw zending van A tot Z, zonder tussenstappen, met één vast contactpersoon. Door onze in-house services verkorten wij uw leadtime.

Met alle expertise binnen vier muren, zorgen wij ervoor dat uw goederen snel en probleemloos op de eindbestemming aankomen. Voor de meest efficiënte uitvoering van uw transport combineert Ritra uw zee– of luchtvrachtzending eenvoudig met warehousing en distributie.

Warehousing

Warehousing is het tijdelijk opslaan van goederen. Uw goederen worden direct gelost in de beveiligde loods van één van onze partners. Hier controleren we de vracht op schade en worden de cartons nageteld. Daarna worden de goederen op europallets geplaatst. Dit wordt uitgevoerd volgens uw specifieke richtlijnen. U bepaalt of er wel of niet wordt geseald en waar we de eventuele barcodes plaatsen. Ook voor langdurige opslag van uw goederen kunt u bij ons terecht, deze kunnen worden opgeslagen in de loods in Oudenbosch.

Value added services

Met onze value added services, wordt er letterlijk extra waarde toegevoegd aan uw product. Soms gaat er onverhoopt iets mis bij de eindafwerking van de vracht, denk aan verkeerd geplakte prijsstickers of labels die onjuist zijn bevestigd. Wij zorgen ervoor dat dit in de loods snel wordt hersteld. Zo loopt het vervolg van uw levering geen onnodige vertraging op. Onder value added services vallen bijvoorbeeld: het vervangen van labels, opnieuw stickeren of het samenstellen van individuele orders. Indien gewenst kan dit natuurlijk ook al door onze agent voor u worden gedaan, in het land van oorsprong.

Fysieke distributie

Van het klaarmaken in het magazijn, tot de aflevering bij de afnemer: bij fysieke distributie draait het om magazijnbeheer, voorraadbeheer en transport. Diensten die worden uitgevoerd, zijn onder andere crossdocking, controle en sorteren, palletizeren, opslag, distributie en value added services. Wij werken hiervoor samen met drie vaste, betrouwbare partners. Deze zijn geselecteerd op basis van flexibiliteit, kwaliteit en prijs.

Bij ons vindt u alles onder één dak. Wilt u gebruikmaken van één van onze extra diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.