+31 (0)10 76 71 000
Select language

Value added services

Pick&Pack, her-verpakken, labelling, kwaliteitscontroles en complete rework programma’s. In samenwerking met onze partners bieden we verschillende value added services.

Value added services in Nederland

In Nederland kunt u ons de volgende diensten toevertrouwen:

  • Her-verpakken

We doen het regelmatig voor opdrachtgevers waarbij de nood hoog is. Snel handelen, aanpakken, herstellen en toch nog op tijd kunnen leveren.

  • Kwaliteitscontrole, testen

Ook! We hebben duizenden stuks elektronisch speelgoed getest; best leuk! We hebben inmiddels ook voldoende expertise in huis om kwaliteitscontroles van kleding, schoenen, premiums en nog veel meer te doen.

  • Prijskaartjes vervangen

We doen het niet graag, omdat het niet nodig had moeten zijn. Maar zo gaat dat wel eens. Net als voor alle andere value added services, hebben we de faciliteiten, mensen en middelen.

  • Complete rework programma’s

Omdat we flexibel zijn en uitdagingen niet schuwen, vooral met een stevige tijdsdruk, durven we te zeggen dat we alles wel aan kunnen. We hebben ervaring in het inrichten van complete productielijnen waarbij producten gestript en opnieuw geassembleerd worden.

Value added services in oorsprongsland

In diverse oorsprongslanden kunt u gebruik maken van de volgende extra services:

  • Pick & Pack

Uw orders worden voor vertrek op elk gewenst niveau verpakt zodat directe levering op winkelniveau mogelijk is.

  • Sorting

Containers worden geladen en gesorteerd per elke criterium, zowel flat packed als hanging garment.

  • Online sales

Als expediteur bieden wij met onze Chinese partner, u de mogelijkheid om uw producten online te verkopen via de belangrijkste marktplaatsen van China. We bieden daarbij e-marketing, e-commerce, e-fulfilment en zelfs fotoshooting.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.