+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Spoedklus labelling door import expediteur Martin

Spoedklus labelling door import expediteur Martin

Regelmatig komen klanten bij ons met spoedverzoeken. Zo ook afgelopen week. Net voor het weekend kwam een grote zending uit China binnen. Deze moest de dinsdag daarop op transport worden gezet naar 7 Europese landen. Op zich geen bijzonder verzoek. Echter moest er nog het één en ander gebeuren voordat het transport kon worden georganiseerd.

 

Stickers, barcodes en transport

De game-gerelateerde producten moesten worden klaargemaakt voor winkels in 7 Europese landen. In China waren er geen stickers op de consumentenverpakkingen geplakt, iets wat wel moest gebeuren. Verder klopten de barcodes niet. Onze klant had de volgende wensen:

  • 532 dozen van een nieuwe barcode voorzien
  • Uit die dozen, 33.192 producten van een stickertje in 1 van de 7 talen voorzien
  • Binnen 4 dagen klaar voor transport
  • Distributie naar 7 Europese landen

 

7 man en 32 uur labelling

Als vast contactpersoon van deze klant ging import expediteur Martin meteen aan de slag. Binnen een mum van tijd had hij een team bij Import expediteur Martin - Ritra Cargoelkaar verzameld. 7 man gingen nog diezelfde avond aan de slag in de loods. Zij waren verantwoordelijk voor de stickers en barcodes.

 

De stickers moesten op een vaste plek op de consumentenverpakking worden geplakt. Vervolgens werden de bestickerde producten per 6 stuks in de doos teruggeplaatst, waarop de barcode werd geplakt. Deze kon ter plekke worden opgemaakt aan de hand van de door de klant opgegeven specificaties. Het labellen van alle 33.192 doosjes was binnen 4 dagen gerealiseerd.

 

Distributie binnen Europa

De laatste stap was het vervoeren van de producten naar de Europese landen. Transport naar Italië, Spanje, Duitsland, Zweden, Engeland, Frankrijk en binnen Nederland werd geregeld. Hiervoor schakelde Martin onze vaste distributiepartners in. Zo heeft hij er uiteindelijk voor gezorgd dat alle 32.192 producten op tijd en naar wens van de klant in de winkel terecht kwamen.

 

Ook value added services nodig?

Ritra Cargo levert een breed pakket aan value added services. Van Pick & Pack, tot Warehousing en Garment on Hanger. Meer weten? Bekijk onze value added services pagina of neem direct contact met ons op.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.