+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur

Een expediteur Rotterdam of Schiphol nodig? Als wereldwijd opererende expediteur verzorgt Ritra Cargo uw import, export en cross trade. Zowel over zee, door de lucht, als over land. Hierbij werken wij intensief samen met ons netwerk van agenten. Zo komen uw goederen altijd zorgeloos en snel op de eindbestemming aan. Ritra Cargo werkt in Nederland vanuit vestigingen in Rotterdam en Schiphol.

Exclusief agenten netwerk

Wat is een expediteur, en wat doet een expediteur zoals Ritra Cargo precies? Of u nu op zoek bent naar import, export of cross trade, wij verzorgen het voor u van en naar vrijwel elke bestemming. Wereldwijd zijn wij vertegenwoordigd in 42 landen. Dit maakt Ritra Cargo dé aangewezen expediteur wanneer het gaat om uw goederentransport

Onze lokale agenten zijn in alle belangrijke haven- en productieplaatsen vertegenwoordigd met eigen kantoren. Zo weten zij als geen ander wat er in hun regio speelt. Veelal hebben wij al tientallen jaren een exclusieve samenwerking met hen. Dankzij dit sterke netwerk van lokale agenten kunnen wij kwaliteit, flexibiliteit, scherpe tarieven en een goede service waarborgen. Niet voor niets prijzen klanten onze betrouwbaarheid, proactieve informatievoorziening en hoge serviceniveau.

Import expediteur

Bent u op zoek naar een expediteur Rotterdam voor uw zeevracht import? Dan bent u bij Ritra Cargo aan het juiste adres. Samen met onze lokale agenten die wereldwijd gevestigd zijn, bieden wij een compleet pakket aan diensten. Denk aan FCL, LCL, maar ook buyer consolidation in eigen beheer.

Daarnaast kan Ritra Cargo ook het luchtvrachttransport voor uw import organiseren. Er zijn dagelijks vele directe en indirecte (groupage) diensten waar u gebruik van kunt maken. De goederen die aankomen in de luchthavenloods worden vervolgens meteen op transport gezet en op de eerste werkdag na aankomst geleverd.

Verder zijn er verschillende value added services waar u gebruik van kunt maken, waaronder Hanging Garments containers (ULD/GOH), sorteren en warehousing. Uiteraard kunnen wij als AEO-gecertificeerd expediteur ook de complete douaneafwikkeling uit handen nemen, evenals de fysieke distributie. Uw vaste contactpersoon binnen Ritra Cargo regelt het allemaal voor u.

Export expediteur

Ook voor de export van uw goederen vanuit Nederland kunt u bij ons terecht. Als expediteur Rotterdam organiseren wij graag de export van uw goederen per zeevracht. Zowel FCL- verschepingen als groupage kunt u aan ons toevertrouwen.

Wilt u liever gebruik maken van luchtvrachttransport? Ook dit nemen wij graag voor u uit handen. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan directe en indirecte (groupage) vluchten. Zo zit er altijd wel een geschikte optie voor u bij.

Verder kunnen wij als AEO-gecertificeerd expediteur uiteraard ook de uitvoerdocumentatie voor de douane verzorgen, een belangrijk aspect wanneer u goederen exporteert buiten de EU. Daarnaast kunt u ook voor verschillende value added services en de fysieke distributie bij ons terecht. Ongeacht of u luchtvrachtdiensten vanuit Schiphol nodig heeft, of ons wilt inschakelen als uw zeevracht expediteur Rotterdam. Uw eigen, vaste contactpersoon regelt het gehele traject voor u.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Cross trade diensten

Ook voor cross trade goederenvervoer kunt u vertrouwen op ons betrouwbare agentennetwerk. Zij zorgen ervoor dat de goederen direct van de producent naar de eindontvanger worden gestuurd. Dit gebeurt zonder tussenstop in Nederland. Hierbij wordt de neutraliteit van uw zending altijd gewaarborgd. Ook wordt de switch B/L voor u opgemaakt. Kortom, alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld.

Realtime inzicht en beheer via supply chain management

In de samenwerking met onze agenten staat ICT centraal. Zij zijn dan ook allemaal aangesloten op de digitale keten, waarbij data wordt uitgewisseld via EDI. Onze supplychain management oplossing TRACOS maakt het mogelijk om realtime te communiceren over lopende orders met alle betrokken partijen. Hierdoor kunt u deze vanaf het akkoord tot aan het aflevermoment op ieder moment volgen en beheren.

Heeft u vragen over ons netwerk of wilt u ons direct inschakelen als expediteur Rotterdam of Schiphol? Laat dan een bericht achter of bel ons direct. Wij vertellen u graag meer.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Holland House Fashion expediteur Ritra Cargo
State of Football expediteur Ritra Cargo
Protest expediteur Ritra Cargo
Swiss Sense expediteur Ritra Cargo
De Troubadour expediteur Ritra Cargo
Dexxon wereldwijd expediteur Ritra Cargo
Diamond Spectrum expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo G-star RAW
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.