+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Netwerk Ritra Cargo

Netwerk

Netwerk

Als expediteur opereren wij wereldwijd. Hierbij werken we intensief samen met ons netwerk van agenten in verschillende landen. Zo komen goederen altijd zorgeloos en snel aan op de gewenste eindbestemming.

Lokale agenten in meer dan 42 landen

Onze lokale agenten zijn in alle belangrijke haven- en productieplaatsen vertegenwoordigd met eigen kantoren. Zij weten als geen ander wat er in hun regio speelt. Met sommigen van hen werken wij al meer dan 20 jaar samen. Een duurzame relatie op basis van vertrouwen, dat is wat ons al jarenlang met elkaar verbindt. Bekijk hier het overzicht van al onze lokale agenten of zoek direct per continent:

Van alle markten thuis

Voor zowel import, export als Cross Trade van uw goederen van- of naar Nederland, kunt u bij ons terecht. Ons team in Rotterdam regelt alles op het gebied van zeevrachttransport. Zowel uw FCL- en LCL- zendingen, maar ook groupagevervoer kunt u aan ons toevertrouwen. Wilt u liever gebruikmaken van luchtvrachttransport? Dan staat ons team op Schiphol voor u klaar! En uiteraard kunt u al uw zendingen 24/7 realtime volgen en beheren, via onze supply chain management tool TRACOS.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.